Прахово боядисване на метални изделия
Пясъкоструй на джанти

За нас

ПиБиДжи ООД (PВG Ltd.) е създадено през 2006 година. Дружеството прави своите първи крачки, наложили го на пазара за прахово боядисване, още през 2003 г., създавайки цех с тази единствена и основна цел.

Разполагаме с цех, за чието функциониране работи пещ с размери около 6 м/2 м/0.80 м, предлагайки по този начин възможността да се изпичат 6-метрови детайли. В процеса на работата се използва и релсов път за по-висока производителност.
За изминалите години натрупахме богат опит в боядисването на най-разнообразни детайли от черни и цветни метали. Оборудването ни включва електростатични пистолети за нанасяне на праховата боя (ITW GEMA, NORDSON, COATTECH), както и пистолети система “трибо” (ITW GEMA) .

В цеха се работи със следните вносители на марки прахова боя: Akzo Nobel, Arsonsisi, Becker’s, Euro Polveri, Inver, Jotun, Neokem, Pulver, Tigar и други. Използвани са почти всички цветове от RAL-каталога. Цехът работи и с боя на клиента.

В нашата дейност залагаме на професионализъм, доказвайки го чрез качество и коректност в работата ни, като скоростта е още една наша характеристика. Цехът често се явява и «спешна помощ за прахово боядисване» на изостанали със сроковете клиенти. В тази връзка поръчките, които приемаме, са бърза (48 часа), експресна (24 часа) и суперекспресна (веднага).

От края на 2006 г. предлагаме нова дейност песъкоструене – най-ефективния метод за подготовка на детайлите за боядисване. Така оформихме нова комплексна услуга – почистване и прахово боядисване на метални изделия, най-убедителният пример за което са автомобилните джанти.

Партньори

Място за вашата рекламаfacebook